Minke Roelants

Praktijk voor Integrale Geneeskunde

Homeopathie, Leefstijl & Voeding en Xlens

NVKH lid.nr. 05-0569

 

Haal het beste uit jezelf

 

 

Home

Homeopathie

Leefstijl & Voeding

Kindertolk

Xlens

Workshops

Over Mij

Tarieven

Contact

 

 

P4010009 (2)

 

 

Ik ben opgegroeid in Oegstgeest en in dezelfde straat als waar ik als kind woonde , heb ik nu mijn praktijk aan huis. Ik ben geboren als vierde kind uit een gezin van vijf.

 

Mijn vader was huisarts en is heel jong overleden toen ik negen maanden oud was. Hierna is mijn moeder hertrouwd en heb ik ook nog een zusje gekregen. Al jong was ik me bewust dat het leven ook moeilijk en ingrijpend verdrietig kan zijn. Desondanks of misschien ook dankzij dat besef, heb ik een groot vertrouwen en inzicht ontwikkeld in het leven en alle aspecten hiervan. Ik ga ervan uit dat alles uiteindelijk energie is en energie niet verloren kan gaan.

 

Tijdens mijn middelbareschooltijd vond ik het moeilijk een keuze te maken tussen de studie Geneeskunde en Psychologie. De opleiding Natuurgeneeskunde met als specialisatie Homeopathie is voor mij de best mogelijke keuze gebleken die ik had kunnen maken. Zo ben ik op mijn achttiende begonnen met de studie. Nog steeds, dus inmiddels al meer dan 25 jaar ben ik dagelijks bezig met het begrijpen van mensen, hun klachten, patronen, eigenschappen, omstandigheden, karakters, talenten en obstakels; waarom ze zijn zoals ze zijn. Door mijn ervaring, goed te luisteren en te begrijpen, kan ik het meest passende middel vinden en hierdoor mensen door middel van homeopathie en inzicht stimuleren tot zelfherstel en meer balans. Ik leer nog elke dag, zoek nog elke dag en help nog elke dag met heel veel liefde voor homeopathie en de mensen die ik op mijn pad krijg.

 

Ik heb sinds mijn vijftiende een relatie met Chris. Samen hebben we drie kinderen, Berend, Annemijn en MadeliefMadelief. Heel bijzonder voor mij is dat de oudste Geneeskunde studeert en de middelste Psychologie. De jongste is net begonnen aan de Vrije School PABO waarbij de individualiteit van het kind centraal staat. Verder dansen we heel graag Cubaanse Salsa om veel te kunnen bewegen maar vooral om het leven zoveel mogelijk te vieren.

 

Intensief werk ik samen met een aantal samenwerkingspartners waaronder:

    Andere natuurgeneeskundigen en zorgaanbieders binnen het Centrum voor Natuurgeneeskunde Woerden

    Psychologiepraktijk voor vrouwen in Oegstgeest Bloom psychologie

    Psychologiepraktijk voor kinderen in Oegstgeest Bloom kids

    Psycholoog Leiden Yvonne Ludwig

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lieveheersbeestje op madelief iStock_000013707348Small[1] (1)