Minke Roelants

                                                                                                                                                                                     

Praktijk voor Integrale Geneeskunde

Homeopathie, Leefstijl & Voeding en Xlens

NVKH lid.nr. 05-0569

 

Haal het beste uit jezelf

 

 

Home

Homeopathie

Leefstijl & Voeding

Kindertolk

Xlens

Workshops

Over Mij

Tarieven

Contact

 

 

 

Jouw Visionboard 2019

 

Op deze bijzondere dag maak jij je persoonlijke visionkaart voor 2019. De workshop zal plaatsvinden op 25 januari van 10:00 tot 15:00. Wat kan je verwachten? Een gezellige dag met meditatie, inzicht, inspiratie, een kort privé consult numerologie of focus coaching, heerlijke cappuccino’s en een biologische lunch. We gaan er een mooi persoonlijk feestje van maken zodat jou intenties en wensen zo goed mogelijk vorm kunnen krijgen. Je gaat naar huis met een eigen (gelamineerde) visionkaart en een duidelijke focus voor 2019!!!

 

Beperkt aantal deelnemers zodat iedereen persoonlijke aandacht en begeleiding krijgt. Coaches deze dag zijn Yvette Elemans (www.mindfulpeople.nl) en Minke Roelants (www.minkeroelants.nl). Bijdrage aan deze dag 55 euro. De workshop is op de Oranjelaan 23 in Oegstgeest. Van 10.00 tot 15.00 uur.

 

25 januari 2019

 

Meld je aan: via: homeopathie@hetnet.nl , bel 071-5156275  of 0617826896 of via mijn facebookpagina. Meer informatie over de workshop is te vinden op het  Facebook evenement: Jouw Visionboard 2019

 

Help jezelf met homeopathie

Zou je graag willen weten wat je kunt doen met homeopathie voor jezelf of je kind bij niet-ernstige situaties? Homeopathie kan prachtig ingezet worden bij koorts, pijn bij tanden krijgen, buikkrampjes, misselijkheid, kneuzingen, (sport)blessures, slapeloosheid, diarree, griep, verkoudheid en nog veel meer. Aan de hand van 37 bekende homeopathische middelen zal Minke Roelants een aantal situaties bespreken waarin deze middelen van toepassing kunnen zijn.

Bij de workshop is een mini-consult inbegrepen waarin je een persoonlijk homeopathisch advies krijgt. Deze wordt in rekening gebracht (50 euro). Aan het einde van de workshop is er de mogelijkheid om een mini homeopathische apotheek en boekje aan te schaffen. Zo kan je direct aan de slag!

Er zijn twee workshops gepland:

·    In Woerden (Pompmolenlaan 26, 3447 GK Woerden)
woensdagavond 23 januari van 20:00 uur tot 22:00 uur (vanaf 19:00 uur kunnen consulten worden ingepland).

·    In Oegstgeest (Oranjelaan 23, 2341 CB Oegstgeest)
vrijdag 8 februari van 10:00 uur tot 12:00 uur (vanaf 9:00 uur kunnen consulten worden ingepland).

 

Meld je aan: via: homeopathie@hetnet.nl , bel 071-5156275  of 0617826896 of via mijn facebookpagina.

 

 

    

Blijf gezond, energiek, jong en vitaal, eet goede voeding, geniet en straal!

 

In mijn praktijk zie ik veel mensen die vermoeid en niet in balans zijn. Naast het begeleiden hiervan met homeopathie kom ik er niet om heen dat ook voeding een grote rol speelt. Daarom integreer ik dan ook voeding en voedingssupplementen in mijn adviezen als therapeut. Een grote passie van mij is om je te leren met de juiste voeding je lichaam het mooiste te geven wat je kunt; omdat je het waard bent om heel goed voor te zorgen; omdat je dan blijer, gezonder en vitaler bent. Dat voel je en dat zie je!

 

Schuif aan, praat, deel, leer en geniet mee. Deze ochtenden geef ik samen met mijn dochter Annemijn Roelants, zij zit momenteel in de laatste fase van haar studie Health and Medical Psychology. Naast verbeteren van onze gezondheid door middel van goede voeding is mijn grootste boodschap eigenlijk, geniet vooral, zoveel je kunt van je leven. Alles waar je blij van wordt kan bijdragen aan meer energie en een verbetering van je gezondheid en je leven. De ervaring is  dat het hele mooie, zinvolle, gezellige en leuke ochtenden zijn, waarin ruimte is om ervaringen met elkaar te delen, te proeven en te leren. Ook kun je in mijn praktijk op individuele basis terecht om naast een ondersteuning met homeopathie begeleid te worden in het verbeteren van je voedingspatroon.

 

Maximaal 10 deelnemers per keer, prijs: 35 euro per ochtend inclusief thee, heerlijke cappuccino en Detox lunch op de Oranjelaan 23 in Oegstgeest. Van 10.00 tot 13.00 uur.

 

16 februari 2018

23 maart 2018

 

 

Meld je aan: via: homeopathie@hetnet.nl , bel 071-5156275  of 0617826896 of via mijn facebookpagina.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

tafel