Minke Roelants

                                                                                                                                                                                     

Praktijk voor Integrale Geneeskunde

Homeopathie, Leefstijl en Voeding

Lid NVKH

 

Haal het beste uit jezelf

 

 

Home

Homeopathie

Leefstijl & Voeding

Kindertolk

Bloom

Workshops

Over Mij

Tarieven

Contact

 

 

 

 

 

Deze website is gemaakt om mijn werkzaamheden de aandacht te geven die ze verdient. Ik wil u er graag op wijzen dat mijn visie is dat alternatieve geneeswijzen geen vervanging van reguliere gezondheidszorg zijn, maar daarop een belangrijke aanvulling is. Het is daarom van belang dat u nieuwe klachten meldt bij uw huisarts. Het stoppen en wijzigen van reguliere medicatie dient u altijd in overleg met uw arts te doen. Als therapeut is het mijn doel om u te helpen zich gezonder en vitaler te voelen. Ik stel geen medische diagnoses, adviseer u niet over reguliere medicijnen en bij twijfel over uw gezondheid adviseer ik u contact op te nemen met een arts. Aangezien ik u geen medische adviezen wil geven, kan mijn informatie in geen geval als zodanig beschouwd worden.

Ik wil u er graag op wijzen dat de door mij verstrekte informatie niet bedoeld is als vervanging van een gekwalificeerd arts of therapeut. Zoals hierboven beschreven, verwijs ik voor medisch advies naar uw arts. Niemand is bovendien gerechtigd een ander persoon ook maar een deel van reguliere therapie te ontraden op basis van enig deel van de informatie op deze website. Voor een aanvullende behandeling met natuurgeneeskundige therapieën, voeding en supplementen is het raadzaam niet zelf te “dokteren” en ook niet de adviezen op te volgen van mensen/therapeuten zonder een deugdelijke medische scholing, bijscholing en controle door een tuchtrecht. Voor een aanvullende alternatieve behandeling, kunt u een afspraak bij mij maken.  

Ik doe mijn best de teksten op deze website zorgvuldig op te zetten. Het kan altijd voorkomen dat er fouten of onvolkomenheden in de tekst zijn geslopen. Ik  hoop dat u mij daar op wilt wijzen zodat ik deze website zo compleet en correct mogelijk kan maken. Op alle informatie van deze website is deze disclaimer van toepassing.

Niets uit deze website mag op enigerlei wijze worden overgenomen zonder mijn uitdrukkelijke schriftelijke toestemming.

 

Teksten van en publicatie door Chris Roelants

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

20170221_160206