Minke Roelants

                                                                                                                                                                                     

Klassiek Homeopaat, Xlens-specialist en Kindertolk®

NVKH lid.nr. 05-0569

 

Haal het beste uit jezelf

 

 

Home

Homeopathie

Xlens

Kindertolk

Workshops

Over Mij

Consulttarieven

Routebeschrijving

Contact

 

 

                                                                                                                                             

Oegstgeest

 

U kunt mij eenvoudig vinden in de praktijk aan huis op de Oranjelaan 23 (2341 CB) in Oegstgeest. Er is voldoende gelegenheid om in de buurt te parkeren.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Woerden

 

Ook de weg naar het Centrum voor Natuurgeneeskunde is gemakkelijk te vinden op de Pompmolenlaan 26 (3447 GK) in Woerden. Ook hier bestaat voldoende gratis parkeergelegenheid

 

 

 

 

 

 

 

Hoe bereikt u de praktijk in Oegstgeest?

 

Vanuit het Noorden

 

Vanaf de snelweg A44 uit de richting van Sassenheim/Amsterdam neemt u de afslag “Oegstgeest”. Dit is de afslag na “Oegstgeest Noord”. Wanneer u de snelweg verlaten heeft, slaat u linksaf richting Oegstgeest. Bij de rotonde die volgt, sorteert u links voor en gaat u linksaf met de kerk aan uw linkerzijde. U rijdt de eerste straat rechtsaf door de zuilen met ‘Oranje park’. Dit is de Oranjelaan.

 

 

Vanuit het Zuiden

 

Vanaf de snelweg A44 uit de richting Wassenaar/Den Haag neemt u de afslag “Oegstgeest”. Wanneer u de snelweg verlaten heeft slaat u rechtsaf richting het centrum van Oegstgeest. Bij de rotonde die volgt, sorteert u links voor en gaat u linksaf met de kerk aan uw linkerzijde. U rijdt de eerste straat rechtsaf door de zuilen met ‘Oranje park’. Dit is de Oranjelaan.

 

 

Vanaf Leiden

 

Wanneer u van het station Leiden naar Oegstgeest rijdt (via de Rijnsburgerweg) passeert u eerst een rotonde in Leiden. De tweede rotonde is in Oegstgeest. U neemt niet de eerste straat op de rotonde (met twee eendjes op de zuilen voor de straat) maar neemt de volgende en gaat voor de kerk langs (‘Rhijngeesterstraatweg’). U neemt de eerste straat rechts. Dit is de Oranjelaan en is te herkennen aan twee zuilen waarop ‘Oranje Park’ aangegeven is.

 

 

Met het openbaar vervoer

 

Vanaf het station in Leiden kunt u met bus 31 (Richting Katwijk), 40 (Richting Noordwijk), 41 (Richting Katwijk), 51 (Richting Haarlem) of 57 (Richting Hoofddorp/Lisse) naar de halte ‘Leidsebuurt’ in Oegstgeest. De interliner 88 (die niet van het station Leiden vertrekt) stopt hier ook. Bij de uitstaphalte “Leidsche buurt” bevindt zich bij een rotonde. U neemt op de rotonde de weg die voor de kerk langsgaat (‘Rhijngeesterstraatweg’) en vervolgens de eerste straat rechts. Dit is de Oranjelaan en is te herkennen aan twee zuilen waarop ‘Oranje Park’ aangegeven is.